"Edit With" Not Working

Comments

5 comments

  • Ian Wilson

    Not a universal problem with version 21, as it works OK for me.

    If you open Capture One preferences, and go along to the plugins section, is Affinity Photo checked in the Open With Menu plugin?

    Ian

    0
    Comment actions Permalink
  • Benjamin Heo

    Yes, based on some other posts, it was the first thing I checked. I tried unchecking and checking and it still doesn't work. The modal to export the variant to Affinity Photo pops up, I make my selections and submit, and nothing happens. I tried opening Affinity Photo first before selecting "Edit With" and it still doesn't work. No errors, nothing.

    0
    Comment actions Permalink
  • SFA

    According to this article in the FAQ pages, Express does not offer support for plug-ins. 

    https://support.captureone.com/hc/en-us/articles/360003502857-Capture-One-Pro-for-Fujifilm-for-Sony-for-Nikon-vs-Capture-One-Express-features 

     

    If I recall correctly there was an update to the Plug-in tool for V21 but my memory may be a version or so wrong about that. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Bryce Steiner

    For me edit with works, but it doesn't make the PSD that it did in previous versions that would bring the changes back into C1. What preference am I missing?

    thanks!

    0
    Comment actions Permalink
  • Benjamin Heo

    Looks like there some inconsistencies in whether Edit With works in the Express versions of not...

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.