Skip to main content

macOS Ventura 13.0.1 capture one Icon blank for menu bar

Comments

12 comments

  • Ian Wilson
    Moderator
    Top Commenter

    I don't know the answer, but you are using a Mac and you have posted this in the Windows section of the forum. Maybe you should try asking in the Mac section instead.

    Ian

    1
  • Robert Farhi

    @Ian : I read this post in the Mac section of the forum.

    @ kai Akkkk : I don't understand your issue. Could you please post a screenshot ?

    0
  • Ian Wilson
    Moderator
    Top Commenter

    Robert Farhi

    Yes, it was moved.

    Ian

    0
  • Robert Farhi

    OK, Ian, didn't realize, as I don't read the Windows threads....

    0
  • Ian Wilson
    Moderator
    Top Commenter

    I usually start at the recent posts section, which lists posts from all parts of the forum. The issues that arise in the Mac sections and the Windows sections are often very similar. I’m not sure whether dividing into Mac and Windows is particularly helpful, in fact.

    0
  • kai Akkkkkk
    @Robert Farhimay be it's a bug
    1
  • Robert Farhi

    Thanks. And what happens if you open "test 6" ? Is Capture One  launched ?

    0
  • RC Photo

    I would be interested the very same about "test 1", "test 2" and "test 3".

    Also are those sessions, catalogs or just folders?

    0
  • kai Akkkkkk

    @Ralf Crumbach,Robert Farhi 

     "test 1", "test 2" and "test 3",it's a sessions,But their icons are blank

    "test 4", "test 5" and "test 6",it's a catalogs,They have logos in their icons

     

    0
  • Robert Farhi

    OK. Can you then launch Capture One sessions from either tests 1, 2, 3 or catalogues from tests 4, 5, 6 ? Is it only a question of blanck icons ?

    0
  • kai Akkkkkk

    @Robert Farhi

    Yes, I don't know how to solve this problem

     

    0
  • Robert Farhi

    So, if it's only a question of blanck icon and everything else works fine, you don't have to worry !!

    0

Please sign in to leave a comment.