Werner Lorentsen

• Total activity 5
  • Last activity
  • Member since
  • Following 0 users
  • Followed by 0 users
  • Votes 0
  • Subscriptions 1

Comments

Recent activity by Werner Lorentsen Recent activity Votes
  • Hei igjen. Nå ordnett det seg, måtte sette de inn som to like biider først, så fikk jeg muligheten til å lage panorama. Takk for all støtte. Werner.

• Hei igjen. Nå ligger alt tilrette for å lage panorama med mine ARW filer, står høyreklikk på bildet å velg sammenføy panorama. I mitt program Capture One 23 får jeg fortsatt ikke lov å velge panora...

• Hei, Takker for svaret.   Har sett introduksjonsvideoen. Mine bilder som er tatt med Sony-A7 har filformat *.ARW Må de ha formatet *.RAW? Og går det eventuelt ann å konvertere til *.RAW i Capture O...