Skip to main content

License invalid after Update

Comments

13 comments

  • Robert Farhi

    Which version do you use ? Is it a "brand" version, i.e. for Sony, Nikon, Fuji ? Or a full Pro one ?

    0
  • Tilman Weishart

    It is the Full Pro Version.

    0
  • Robert Farhi

    And which version do you come from (21 or 22) ?

    0
  • Tilman Weishart

    22. It was just the actual update. Worked fine until here.

    0
  • Robert Farhi

    Mmmhhh !! Sorry, I can't help you. I would suggest to ask the commercial staff (top right corner of this page "sublit a request").

    0
  • Tilman Weishart

    Thank you. But this is what I did before asking here. Still waiting for an answer. Actually this happend on my second machine also. 

     

    0
  • BeO
    Top Commenter

    As a workaround until they reply, maybe you could apply for a trial version license key via your captureone account and activate your current installation with this key. this would give you 30 days with full functionality.

    0
  • Tilman Weishart

    Thank you. That´s the way I solved it for the moment. 

     

    0
  • Stuart Rowen

    Hi

    I'm finding exactly the same. I ungraded last night and it told my licence wasn't valid, I'm on a Mac M1 Max using the latest software. It locked me out so I've gone back to the previous version which seems fine.

     

    0
  • Harald Schweder

    Another unhappy Mac/Sony shooter here. Can't even get to any license screen. The app greets me with a welcome screen, which forwards me to a web page that merely tells me that I was logged in and can now close the window. Closing the window does just that. The application "welcome screen" still hangs there. I don't feel welcome. The only other option to get out of that is the close button, which terminates the application. At least downgrading to 15.0 worked...

    0
  • Peter Belanger

    I have the same problem after updating to 15.1.0 on a Mac M1 laptop my license code is invalid. Worked fine on version 15(Capture One 22) The website says my subscription is still valid, it's just the software that has the problem with the activation. 

    1
  • Thierry Galeuchet

    Same problem for me, from 22 to new 22 ...

    Unactivate all versions, and it doesnt work

    0
  • Tilman Weishart

    Since Friday it works. I received a mail with notice of payment for the second time (payment was done in January). I just tried it again with 15.1.0 and it did work. Before that I downgraded to 15.0. and the „invalid“ key worked.
    By the way - the CaptureOne Support was a full catastrophy. Slow, no solutions. I had to ask for multiple times to receive a short, disappointing
    answer. And in the end, after they seemed to have corrected their license server - no information about this. Very, very unprofessional!

    1

Please sign in to leave a comment.