Skip to main content

Comments

14 comments

  • Kassur

    Well, seems that they are not ready now. No download link to 15.3.2 ....

    Not a good start :-(

     

    Kassur

    0
  • Abbott Schindler

    Still not available (in my Account page where I usually find links). I wonder if they found something at the last minute and decided to pull this. I'll check back tomorrow.

    0
  • Thomas Kyhn
    Top Commenter

    15.3.2 release notes are gone now. 

    0
  • Graham-Hill

    Came back!

    0
  • Shane Baker

    Yep. I just downloaded and installed.

     

    0
  • Abbott Schindler

    Shane, please let us know how it's working for you. I'm also curious: are the new tab icons still there, or did they revert (or give an option) to revert to the old ones?

    0
  • Shane Baker

    Hi Abbott

    It seems fine.

    I'm also curious: are the new tab icons still there, or did they revert (or give an option) to revert to the old ones?

    I'm not sure what you mean. 😊

    I work in my own custom workspaces and I've had no problems. FWIW, this is the default workspace:

    My preferred layout:

    loads up fine.

    Regards

    Shane

     

    0
  • Abbott Schindler

    Hi Shane,

    Thanks for the feedback. From your screenshots, it's clear that the new tab icons are still there. I think it was in 15.3.0 that they changed to the larger (and for me, less informative) icons you show. It's just a matter of personal taste, not functionality. Like you, I use my own custom workspace—one of the reasons I chose Capture One.

    Regards,

    Abbott

    0
  • Mehdi Douali

    Will be this testing this version today. Let's see what they've fixed/or not.

    0
  • Okular

    At least this problem persists and has not yet been solved: https://support.captureone.com/hc/en-us/community/posts/6139248321181-Re-ordering-Layers

    0
  • Shane Baker

    At least this problem persists and has not yet been solved: https://support.captureone.com/hc/en-us/community/posts/6139248321181-Re-ordering-Layers

    It's not an issue here. I just created two layers and moved them back and forth several; times.

     

    0
  • Okular

    Yes, you're on a MAC, if I identify this correct and the issue is in the Windows version

    0
  • Will Rabinovich

    Earlier versions of 15.3 seemed to have a lot of problems on Macs if hardware graphics acceleration was enabled. Has anyone seen if they have fixed this in 15.3.2? There is nothing mentioned about it in the release notes

     

    -Will

    0
  • Thomas Kyhn
    Top Commenter

    I don't see any difference between having hardware acceleration on or off. It's equally sluggish.

    0

Please sign in to leave a comment.