Unable to initialize the program

Commentaires

7 commentaires

  • Christian Gruner
    Please contact our Support team right away. They'll get you going.
    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • WPNL
    I did that right away, thanks!

    Solved by performing a clean install:
    https://www.phaseone.com/en/Search/Arti ... nguageid=1

    😊
    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • John Wright
    Has Phase One issued any general recommendations for upgrading? If you've got the latest version installed does the upgrade run smoothly or is "corruption" a common problem?
    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • WPNL
    I can't confirm frequent problems after upgrading
    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • John Wright
    WPNL, when you upgraded initially was your system reasonably clean (i.e. only previously used v10)? Or have you upgraded several versions of Capture One and thus your system may have accumulated "issues" from v8, v9, v10?
    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • Alain
    Also unable to start the program. The "wizards" hangs with a black window and if I close the wizard I also have to close the c11 program.

    Did a rather "clean" install, except that I didn't delete my current styles and presets and so on, that's a no-go.

    At least c10 seems to keep on working. Upgrading will be postponed.
    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • Alain
    [quote="Alain" wrote:
    Also unable to start the program. The "wizards" hangs with a black window and if I close the wizard I also have to close the c11 program.

    Did a rather "clean" install, except that I didn't delete my current styles and presets and so on, that's a no-go.

    At least c10 seems to keep on working. Upgrading will be postponed.


    Upgrading my display drivers to the latest version (they where only about 6 months old) solved the issue.
    0
    Actions pour les commentaires Permalien

Vous devez vous connecter pour laisser un commentaire.